Programmering C, distans

Detta är hemsidan för kursen Programmering C som ges på distans under höstterminen 2006. Kursen är utvecklad och utprovad av Gunnar Joki, och hölls tidigare av honom.

Snabblänkar: Ansökan och antagning | Nyheter

Allmän information om kursen

Hur man gör

Läs om hur man gör i den här kursen, och hur alltihop är upplagt!

För nytillkomna lyssnare

Om du hittat den här webbsidan innan du sökt och blivit antagen till kursen, och tycker att det här verkar vara en rolig kurs att läsa, så går det bra att söka till kursen. Den har kontinuerlig antagning, vilket betyder att du kan anmäla dig när som helst, inte bara vid terminsstart.
Man använder ansökningsblanketten som finns på teknikinstitutionens distansutbildningssida. Man skickar den till adressen som står på blanketten. Räkna med att antagningsprocessen tar tre veckor.

Om du har frågor angående behörighet och antagning kan du kontakta studievägledare Madelene Wiklund (madelene.wiklund@tech.oru.se, 019-303453).

När du blivit antagen till kursen, måste du skicka e-post till kursansvarig (thomas.padron-mccarthy@tech.oru.se), så att du blir registrerad och kommer med på listan med studenter. Du måste tala om ditt namn, ditt personnummer, och vilken kurs det gäller. (Jag behöver din e-postadress också, men den antar jag står i brevhuvudet.) Om du inte är med på min lista, kommer du att missa information.

Nyheter

Kurslitteratur

Kompendiet av Gunnar Joki är det huvudsakliga kursmaterialet, medan boken Vägen till C av Bilting och Skansholm används som uppslagsbok och referens.

Kursmaterial på webben

Först lite kompletterande kursmaterial som är skrivet av Thomas: Huvuddelen av kursmaterialet är skrivet av Gunnar Joki:

Användbara länkar


Thomas Padron-McCarthy (thomas.padron-mccarthy@tech.oru.se), 13 januari 2007

Valid HTML 4.01! Best Viewed With ANY Browser